Drivteknik.nu

 

Hem / Nyheter

STABE Drives AB

22.02.2017

STABE Drives AB etablerades 2011 och erbjuder ett brett produktsortiment inom automation mm till industrin. I grunden är det som certifierad distributör för Parker Hannifin AB och division SSD Drives Ltd, kompletterat med tillhörande utrustning. (På marknaden är SSD Drives även känt som Eurotherm Drives)
Vi har ett anpassat lager av strömriktare (upp till och med 725A*) och frekvensomriktare (upp till och med 90kW*) för att snabbt kunna leverera dygnet runt när er anläggning står still.
Från hösten 2013 är vi ensamma som certifierad distributör för Parker Hannifin inom elektromekaniken i Sverige vilket innebär att du vänder Dig till oss när det gäller nya projekt eller behöver ersätta befintliga enheter.
STABE Drives supportar även komponenter inom pneumatik, där Parker Hannifin har ett komplett program tillsammans med Origa-cylindrar som är en stor del för oss, både nya men även reservdelar, men även Legris kopplingar och slang.
Vi lagerhåller motorer i 2 och 4-pol upp till och med 15 kW*, men erbjuder hela motorprogrammet samt växlar och generatorer från Busck AB.
Sedan 2014 är vi samarbetspartner med Montalvo med lastceller, förstärkare samt bromsar och bromsbelägg för valsar mm
I övrigt så representerar vi flera välkända fabrikat på marknaden.

 
 

Copyright © Drivteknik.nu 2007-2019. All rights reserved.